Rreth Nesh

KOMPANIA

S&T eshte lideri i konsultimit ne IT, zgjidhjeve IT, dhe sherbimeve ne IT ne Europen Qendrore dhe Lindore dhe Gjermani-Austri_Zvicer (D-A-CH).

Qendra e korporates S&T eshte e vnedosur ne Viene. Kompania eshte listuar ne Bursen e Vienes qe ne vitin 2003.
 

GRUPI S&T

S&T ka dege ne 22 shtete:
Shqiperi, Austri, Bosnje Hercegovine, Bullgari, Kine, Kroaci, Republika Ceke, Gjermani, Hungari, Japoni, Maqedoni, Moldavi, Mal i Zi, Poloni, Rumani, Rusi, Zvicer, Turqi, Ukraine.
 

Karriera

S&T ka rreth 3,000 punonjes ne 22 shtete.

Kompania investon rreth 3% te pagave cdo vit ne trajnime dhe programe edukimi te metejshme, per te rritur kompetencen dhe profesionalizmin e punonjesve te saj dhe per pasoje per te rritur cilesine e sherbimit.
 

Partner

S&T punon ngushte me partnere te zgjedhur strategjik, per te cilet grupi S&T eshte gjithashtu partner kyc dhe I cili, si S&T-ja, jane te pregatitur per te investuar seriozisht ne zhvillimin e nje partneriteti te suksesshem. Disa nga partneret aktuale strategjik jane marka internacionale si HP, SAP, IBM, Microsoft, Oracle dhe Cisco.
 
Kontakt
S&T Albania
Sky Tower Building
11-th Floor, No. 11
Rr. "Deshmoret e 4 Shkurtit", Nr.5
Tirane, Albania
Tel: + 355 (0) 4 2221 666 ext 119
Fax: + 355 (0) 4 2274 641

E-Mail
E-mail Shitje