Industrite

S&T konsulton, planifikon dhe krijon zgjidhje individuale, specifike, me burim nga teknologjite dhe produktet e prodhuesve boterore lider per hardware dhe software. Si rezultat e struktures unike te S&T-s, anetaret e skuadres se saj ne secilin shtet nuk jane vetem profesioniste te miretrajnuar te cilet njohin te gjitha specifikat e situates lokale, ata gjithashtu mund te mbeshteten mbi ekspertizen e eksperteve te 22 shteteve ne te cilat ndodhet S&T, te cilet aktivisht mbeshtesin dhe promovojne njohuri, duke siguruar nje nivel mbeshtetje qe kompanite lokale nuk mund ta ofrojne.

Telekomunikacion

Sektori i komunikimit aktualisht po kalon nje periudhe ndryshimi intensive shoqeruar me inovacione teknologjike. Nje konkurence e larte ne treg ve ne presion te madh operatoret dhe ofruesit e sherbimeve, te cilet vazhdimisht duhet te zgjerojne sherbimet e tyre ndersa permiresojne  zhvillimin e punes dhe ulin kostot e mirembajtjes.

Sherbimet Financiare

Sektori i sherbimeve financiare ne Europen Qendrore dhe Lindore shfaq ndryshim konstant  ne kete evoluim te vazhdueshem te tregut. Per kete arsye eshte jetesore qe bankat dhe kompanite e sigurimeve te mbeshteten ne infrastruktura IT fleksibile edhe eficente.

Kompanite Industriale

Kompanite industriale jane subjekt i transformimit te vazhdueshem: sipermarrje, shkrirje dhe zhvillimet e konkurences globale bejne ne menyre konstante presion per te ndryshuar. Bazimi thjesht ne diferencim te produktit ne treg nuk eshte i mundur gjate sepse zhvillimet e reja behen gjithmone e me shume te shtrenjta dhe me risk dhe cikli i risive behet i shkurter. Ne krye te kesaj, konsumatoret kane pritje te larte dhe ekziston venia ne presion per te rritur produktivitetin dhe ne te njejten kohe reduktimin e kostove.

Organizatat Qeveritare dhe Publike

Ne ditet e sotme sektori shteteror ne Europen Qendrore dhe Lindore ka probabilitet te jete me i ndryshueshmi ne biznesin e IT-se : ekonomi qe zhvillohet me shpejtesi, kerkesa dhe rregullat e anetaresimit ne EU (ose aktivitetet perkatese per tu anetaresuar) dhe e gjithe siguria e paprecedent e lartpermendur lene vend per presion ne administaten publike dhe ne zhvillimin e tyre ne fushen e IT.

Energjitika

Industria e Energjitikes eshte ne mes te liberalizimit dhe tema dominante per momentin e furnizuesve te  industrise se energjise ne Europe eshte shkaterrimi. Kjo pergjegjesi paraprake nga EU per ta ndare rrjetin nga aktivitetet e tjera te furnizuesve te energjitikes siguron ne menyre disproporcionale kosto te larta per perdorim te rrjeteve te energjise dhe gazit, i cili do e beje me te veshtire per furnizuesit pa rrjet qe te shesin energji.

Tregeti me Pakice

Kompanite nga Levizja e shpejte e mallrave te Konsumatoret dhe tregetia me pakice jane perballur me ndryshime te konsiderueshme brenda rrjetit te tyre te biznesit. Strukturat tradicionale dhe marredheniet jane thyer, duke zoteruar e- teknologjine e cila ka ndryshuar drejt konsumatorit me rezultate diferencuese.

Industri Makinash

Para sfondit te shifrave te vjetra te shitjeve, zgjerimi i vazhdueshem i qendrave te sherbimit, nje rritje te kohes se garancise dhe sherbimeve te garancise, ka nje nevoje per te vepruar ne industrine e makinave. Keshtu ato mund rriten per te arritur nevojat e tregut, prodhues, furnizues dhe shitesit me pakice duhet te shikojne pertej rritjes se tyre te paepur, emergjente ne biznesin e perditshem duke luftuar per vlera, ndarje tregu, perfitim dhe besnikerine e klientit pa aq sa riorganizimin e biznesit te tyre.

Transporti Ajror & Mbrojtja

Ne ditet e sotme, ushtrite moderne perfshijne nje shumllojshmeri instalimesh, pajisjesh, dhe personel.

Nuk ka asgje qe nuk mund te gjesh te ushtrite moderne- qofte ndertesa, operacione teper komplekse dhe instalime sigurie, personel, prodhimin e pajisjeve vetjake, spitale, universitete, sisteme armatimi, veshje ose aeroporte, anije ose kafeteri.

Kontakt
S&T Albania
Sky Tower Building
11-th Floor, No. 11
Rr. "Deshmoret e 4 Shkurtit", Nr.5
Tirane, Albania
Tel: + 355 (0) 4 2221 666 ext 119
Fax: + 355 (0) 4 2274 641

E-Mail
E-mail Shitje